Seeit Eventsupport

 

Welkom bij Seeit Eventsupport. Het succesvol organiseren van een evenement is onze passie. Seeit Eventsupport ontzorgt u en biedt complete technische ondersteuning bij evenementen waaronder festivals, theaters, beurzen en bedrijfsevenementen. Laat ook uw evenement professioneel ondersteunen: dankzij ons netwerk en jarenlange ervaring in de branche, is Seeit Eventsupport de geschikte partner voor het ondersteunen van uw evenement.

Festivals

Voor diverse toonaangevende festivals verzorgt Seeit Eventsupport al geruime tijd de technische ondersteuning.

Dankzij onze expertise op het gebied van lichttechniek, geluidstechniek en samenwerking met externe partijen, is Seeit Evensupport de partij bij uitstek die zorgt voor een uitmuntend eindresultaat.

festival
festival

Beurs

Voor diverse beurzen is Seeit Eventsupport verantwoordelijk geweest voor de volledige technische ondersteuning. Een favoriet van Seeit Eventsupport is de jaarlijkse Haarlijn beurs. Met behulp van licht, geluid en beeld wordt letterlijk alles uit de kast gehaald om de nieuwste trends te presenteren.

Met oog voor detail, klantgerichtheid en passie voor het vak, maakt Seeit Eventsupport van iedere beurs een succes.

Theater

Seeit Eventsupport ondersteunt theaters en producties met een uitmuntende mix van beeld, licht en geluid. Van planning tot uitwerking kan Seeit Evensupport u ondersteunen op technisch vlak bij uw theaterproductie.

 

Benieuwd naar onze referenties of wilt u weten wat Seeit Evensupport voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

festival
festival

Bedrijfsevenementen

Seeit Eventsupport is uw supporting partner voor bedrijfsevenementen. Seeit Eventsupport heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de technisch en facilitaire productie van bedrijfsevenementen.

 

Korte communicatielijnen en 1 aanspreekpunt: Seeit Eventsupport ontzorgt.